Projekt for C Optik

Dette projekt fungerede som afgangsprojekt på multimediedesignuddannelsen. Det bestod af en website lavet i samarbejde med C Optik, som er en optiker i hjertet af Aalborg. Indehaveren var dog ikke interesseret i at skifte sit nuværende CMS-system, da han var rigtig glad for det. Til gengæld var han interesseret i at hjælpe for projektets skyld, og deraf kunne der foretages kundemøde, segmentering af målgruppe samt meget mere. Det betyder dog også at siden aldrig gik live. Den færdige side afspejler en personlig kommunikation, som vægter oplevelsen ved at gå til en privat optiker, hvor man ved hvem man møder når man træder ind ad døren. Dette er i kontrast til de større kæder, som er mere kommercielt anlagte. Siden blev bygget fra bunden med Bootstrap front-end framework, og har et par API’er forbundet (Facebook, Google maps) samt en funktionel kontaktformular.