Praktik ved BNicer

I den første del af min praktikperiode ved BNicer, beskæftigede jeg mig først og fremmest med små opgaver i relation til deres digitale tilstedeværelse, men også andre visuelle opgaver. Nogle af de opgaver jeg brugte mest energi på var henholdsvis en plakat (billede 1) og en flyer (billede 2 og 3). Dette var første gang jeg prøvede at designe printet materiale, og derfor fik jeg en lærerig oplevelse ud af dette. Jeg benyttede mig at Adobe Illustrator og Photoshop.

Et stykke tid inde i praktikforløbet fik jeg en opgave om at designe en website ved hjælp af WordPress. Dette website var et led i BNicers strategi om at opstarte et digitalt marketing-bureau ved navn BGlobal, som fungerede sideløbende med det andet foretagende. Siden tog nogle uger at færdiggøre, og gjorde mig mere selvsikker ift. at benytte WordPress. Med viden indenfor HTML og CSS i bagagen havde jeg heller ingen problemer med at lave mere dybdegående ændringer i designet, og jeg begyndte hurtigt at foretrække det fremfor eksempelvis Bootstrap, til at designe front-end content på websites. Siden er live på følgende link:

http://www.bglobal.dk