Projekt for Art By Me

Dette projekt omhandlede en idé til et digitalt koncept for keramik-caféen Art By Me, som er beliggende i Aalborg vestby. Dette var også en klient, som vi selv skulle finde frem til. Konceptet gik ud på at skabe en digital før og efter-oplevelse for gæsterne i caféen, hvilket kunne være med til at lette arbejdspresset for indehaverne. Der blev udviklet et udgangspunkt til et koncept, som indebærer et bookingsystem og efterfølgende SMS-påmindelser for kunderne. SMS’erne giver både information om den bookede tid, men også om, hvornår man kan hente sit færdigbrændte keramik i caféen.

Da vi startede projektet var idéerne generelt mere kreative end slutresultatet, men efter at dykke ned i hvad målgruppen og indehaverne reelt havde brug for, så stod det klart, at en simpel løsning som denne ville være optimalt.