Projekt for Jysk Fynske Medier

Dette projekt var det første på andet semester af Digital Konceptudvikling. Opgaven var rammesat af Jysk Fynske Medier, og gik ud på at skabe to forskellige digitale forretningskoncepter med rod i struktureret data. Det første koncept var baseret på data som Jysk Fynske Medier selv råder over (Gul & Gratis, Deal.dk mm.).  Det andet koncept er mere hypotetisk, og var baseret på data der eventuelt kunne opkøbes gennem trafikselskaber. Forretningskoncept nummer to skulle derudover forholde sig hyperlokalt. De to forretningskoncepter blev præsenteret til Jysk Fynske Medier med den informationsgrafik, som kan ses herunder.

Projektet gav et indblik i det kommercielle aspekt i relation til at udvikle digitale koncepter, og fungerede samtidig som en øjenåbner for, hvor mange forskellige ting struktureret data kan bruges til. Også selvom det ikke altid er relateret til det oprindelige formål.